Hyundai - I20 - 2014 - Wit - Benzinemotor - Handgeschakeld - Personenauto

Hyundai I20,

Hét voorbeeld van een enorm degelijke auto. Zowel qua inhoud als uitstraling. Moderne lijnen maar zonder teveel poespas. Sinds 2014 zit de witte bolide op de Nederlandse weg maar heel veel kilometers maakte de Hyundai niet. Dat, in combinatie met goed onderhoud maakt een auto die nog altijd in erg goede conditie verkeert.

Met een APK die nog een klein jaar geldig is, een benzine verbruik van 1 op 21.3 en een wegenbelasting in de provincie Noord-Holland van 73 euro per kwartaal, is de I20 zeker geen verkeerde aankoop met het oog op de bijkomende kosten.

Daarnaast beoordeelde Autozine de auto met:

  • Chique uitstraling
  • Prima rijeigenschappen
  • Voordelig in aanschaf én gebruik

En, de personenauto is helemaal klaar om meegenomen te worden bij onze garage in Hilversum.