Citroën - Berlingo - Grijs - Benzinemotor - 2005 - Bedrijfswagen

Citroën Berlingo uit 2005

Citroën Berlingo,

Een bedrijfswagen en véél ruimte gaan hand in hand. Deze bedrijfswagen heeft echter een extra functie. De Berlingo, uit 2005, is ideaal voor het vervoer van personen. Heel handig voor bijvoorbeeld het vervoer van kinderen (bijvoorbeeld kinderdagverblijven) of senioren.

Met een APK lopend tot medio januari 2021, 135 euro wegenbelasting per kwartaal (in de provincie Noord-Holland) en een recent vervangen distributieriem, zijn hoge onderhoud of gebruikskosten ver weg. De onderstaande opties maken van de Berlingo een zeer handige en betrouwbare bedrijfswagen.

 • Airconditioning
 • Trekhaak
 • Schuifdeuren (2)
 • Parkeersensoren (achter)
 • Cruise control

Beoordeling Autozine:

 • Veel ruimte voor weinig geld
 • Benadert de rijkwaliteiten van een personenauto
 • Leuke vormgeving
 • Merk: Citroën
 • Type: Berlingo
 • Motorinhoud: 1.6 16v Benzine
 • Kleur: Grijs metallic
 • Km. stand: 128.000
 • Bouwjaar: 2005
 • Kenteken: 03-RG-VD
 • APK: 22-01-2021
 • Prijs: €4.250