Volvo - V50 - Grijs - Automaat - Benzinemotor - 2007

Volvo V50,

Met deze V50 hebben wij weer een mooie occasion toegevoegd aan onze selectie. Met betrouwbaarheid hoog in het vaandel liggen Volvo’s sowieso al erg goed in de markt, want wat is er nou belangrijker dan dat in een auto?!

De V50 is uitgerust met een krachtige 2.4 benzinemotor om alle situaties gemakkelijk het hoofd te kunnen bieden. Maar er zit véél meer in deze automaat dan een sterke krachtbron. Vooral het scala aan opties die de Volvo uit 2007 biedt, waarmee beiden het het rijgedrag en het comfort positief beïnvloed worden, zijn enorme pluspunten.

De Volvo V50 komt onder andere met:

  • Cruise control
  • Airconditioning
  • Mistlampen
  • Lichtmetalen velgen
  • Elektrische ramen
  • Regensensor
  • Traction control
  • Centrale vergrendeling
  • Boordcomputer
  • Elektrisch verstelbare buitenspiegels

Daarnaast heeft de auto slechts één eerder eigenaar gehad en hebben wij de Volvo gedurende die periode in onderhoud gehad.