In- en Verkoop

Al jaren beschikken wij bij Automotive Hueting over een grote groep klanten die hun weg terug blijven vinden naar onze garage in Hilversum. Vanuit deze vaste klanten kregen wij steeds vaker de vraag of wij niet konden helpen bij het vinden van een nieuwe of tweedehands auto.

Hierdoor voeren wij tegenwoordig ook specifieke zoekopdrachten uit voor onze klanten. Daarbij maken wij duidelijke afspraken over de gewenste modellen én het beschikbare budget.Naast het reguliere aanbod, houden wij ook speciale veilingen scherp in de gaten.

Is er een geschikte auto gevonden, dan nemen wij éérst contact op met de klant. Bij akkoord wordt de auto door ons nagekeken én op orde gemaakt. Uiteraard is deze gelijk te voorzien van een nieuwe APK.

Wil u ook van deze service gebruik maken? Kom langs bij onze garage in Hilversum. Daar bespreken wij, onder het genot van een kop koffie/thee, uw wensen. Natuurlijk kan er ook gebeld worden: 035-7720012 of 06-12101562 en vraag ons bijvoorbeeld naar de GEEN inruilkorting.

Buiten deze service hebben wij een wisselend aanbod van occasions, die vindt u hier!