• Roetfilterspoeling

Bardahl Professionele DPF Reiniging Kit (9168B) reinigt volgelopen roetfilters en haalt motoren uit de noodloop. Voorkom tijdige vervanging van het roetfilter en verleng de levensduur van het roetfilter tot 100%. Dit kan zonder dat het roetfilter gedemonteerd hoeft te worden.

 • Luchtinlaatreiniging

Bardahl Luchtinlaat reinigingssysteem reinigt en beschermt, zonder demontage, het complete luchtinlaatsysteem, kleppen, injector-koppen en de verbrandingskamer van dieselmotoren. Daarnaast herstelt worden middels deze behandeling de originele prestaties van de motor hersteld. Tot slot; een schoon en goed werkende luchtinlaat vermindert overmatig brandstofverbruik en schadelijke uitlaatgassen. Voor benzine- en dieselmotoren.

 • AlloyGator

Schade aan uw velgen en banden is erg vervelend en de reparatiekosten lopen vaak flink op.

Bescherm uw wielen en banden daarom met de AlloyGator velgbescherming en voorkom de schade veroorzaakt door bijvoorbeeld stoepranden.

Daarnaast voegt AlloyGator, desgewenst, ook wat toe aan het exterieur van uw auto. AlloyGator heeft verschillend gekleurde velgranden ter beschikking wat dus niet alleen beschermt maar óók wat extra’s kan geven aan het uiterlijk van uw auto.

Verder maakt AlloyGator veelal bestaande schade aan de velg onzichtbaar waarmee het product nog meer toegevoegde waarde voor u kan hebben.

*Automotive Hueting is officieel dealer van AlloyGator.

 • (Versnellings) Bak spoelen

Veel klachten die te maken hebben van de automatische versnellingsbak kunnen verholpen worden met het Spoelen/flushen van de ATF-olie.

Hieronder een opsomming van veel voorkomende klachten.

 1. Schokken met doorschakelen
 2. Niet goed kunnen kiezen en vasthouden van versnelling
 3. Kick-down functioneert niet goed
 4. Schommelde toerentallen
 5. Slippen automaat
 6. Verhoogt brandstofverbruik

https://www.automotivehueting.nl/contact/#top

 • Airconditioning service

Waarom aircoservice?

 1. Verwijdert bacteriën en schimmels
 2. Altijd een optimale koelprestatie
 3. Voorkom dure reparatie aan je airco-compressor
 4. Geen muffe geurtjes meer

Tijdens de aircocheck wordt de koelcapaciteit van je airco gecontroleerd. Op basis hiervan kan de monteur bepalen of het koudemiddel wel of niet bijgevuld moet worden. We raden je aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkom je dat liever.

 • Elektronische diagnose Peugeot

Met onze DIAG2000 kunnen we vrijwel alle Peugeot auto’s uitlezen en inleren.